1 d’abr. 2009

REFLEXIONS (paraula d'honor)


Un company ens a fet arribar arribar el seguen escrit el qual publiquem integrament .
El pitjor enemic de la democracia no és la dictadura , sino el feixisme , l'hipocresia i el cinisme ; sí , el cinisme de no respectar a ningú , de trepitjar a tothom de sota mà , de sortir i entrar per la mateixa porta exercint el dret legal del vot , ( feta la llei feta la trampa ), no es pot sortir d'una executiva i tornar-hi a entrar immediatament , no és ètic convocar eleccions i tornar a presentar-se la mateixa gent , sí , tota la mateixa , amb diferents carrecs ; la saviesa popular en diu els mateixos gossos amb diferents collars .
Per exercir la democràcia teniu que ésser el que mai havieu volgut ésser tindre el coratge d'intentar ser militants de base . Vosaltres en totes les facetes de la vostra vida publica , Mai , Mai , heu estat miltants de base , o simplement simpatitzants , quan us ha tocat aquest rol , sempre haveu presentat la dimissió , no teniu la valentia de pertànyer a qualsevol assosiació con a base .
Vosaltres pertanyeu al grup de les aus anomenades aguilas imperiales , utilitzeu la parula democràcia i honor amb molta fluïdesa per tal d'escalar cims més alts.
Els foranis , els que som de base , quam sentim parlar d'aquestes paraules aguilas i escoltem les paraules magiques , democracia i honor , ens quedem com si acabéssim de fumar-nos alguna cosa espessa , igual alguns es pensen que estem parlant dels fanàtics que cada matí besen el marbre , o canten el cara al sol o mirent com surt , d'altres ho lliguem amb aquesta gentussa , que de tant en tant surt a la revista de torn , amb la cara dura d'haver dit Prometo pel meu honor complir els deures del meu carrec .
No hi ha paraula per noble que sigui que no deixi una llarga escuma de canalladas , no tindria que esser una paraula equívoca o un recurs demagògic , no hi ha res més eficaç per corrompre la paraula HONOR que posar-la en boca d'un politic messianic .
HONOR : qualitat moral que comporta el compliment dels propis deures
respecte dels altres i d'un mateix .
LO CODOL.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, no soc d'uns ni altres, peró montar llistes d'independents quan s'acosten eleccions i després sinó surt bé la cosa desapareixer com el fum.

Anònim ha dit...

Quan una persona vol continuar ocupan carrecs publics perque no te valor ni dignitat per fer res mes, no son independents el que busca , sino tot el contrari , compra voluntats per tal de que estuguin al servei dels seus interesos.
Salut i republica

Anònim ha dit...

Aquest comentari no ve al cas , pero no puc deixar de manifestarlo.
Recomano al gestos de la revista local "RESSO" , sisplau , que si no saven retocar les fotografias tenen dos opcions , no publicarla, o ve que ho faixi un profesional , les dos fotografis retocadas son dues autentiquis "chapuzas"
apasiau.

Anònim ha dit...

Avui he tingut temps de fer una ullada i llegir l'ultim ressò, crec que necessita un canvi d'orientacio i contingut urgent, no dubto de la voluntat dels que la duen a terme, però nois cal que la feu més interessant, omplir quasi sis fulles amb naixements, casoris i defuncions es tenir pocs recursos, si afeixi'm fotos i propaganda, que queda de revista?

Anònim ha dit...

militants de base¿?¿?no teniu ni idea del que dieu...mai us ha agradat ser militants de base, i segurament quan vau tenir la possibilitat de tirar endavant us vau canviar la "jaqueta", només cal veure les companyies que portaveu per les eleccions...il·lusos

Anònim ha dit...

Vosaltres parleu d´Honor? ja,ja,ja.......Vareu demanar el vot per CiU i sou militants de ERC?
sou la riota del partit i sereu la vergonya d´En Carretero!!!!

Anònim ha dit...

ja, ja, ja, ja,

deu ser boma la riallota, el comentari traspua fel, un dels dos és fora de lloc, de fet afirmes el que no pots assegurar haver vist, potser ets vident?

tots els teus comentaris estan orfes de sentit i rigor.

sense conya