29 d’abr. 2009

Esquerra clausura el bloc d'un militant per expressar el seu suport a Joan Carretero

(Barcelona, 29-04-2009)


La direcció d'Esquerra ha emprès una contundent persecució contra tot militant que expressi suport a Joan Carretero i, per exemple, ha clausurat aquest matí de forma fulminant el bloc Montmeló, el camí del canvi, que administrava Xavier Castells, militant d'ERC i regidor de Montmeló.


Castells va fer una entrada al seu bloc ahir a la nit en què expressava el seu suport a Joan Carretero i criticava l'expedient disciplinari i la suspensió immediata de militància que la direcció del partit va acordar dilluns contra Joan Carretero per 36 vots a favor i 1 en contra. Segons Castells, la direcció basava aquesta decisió tan greu en un article en què "l'excompany Carretero parlava d’unitat dels independentistes cara a les properes eleccions i en què cercava i demanava al seu partit, ERC, que fossin el pal de paller de la independència". També es demanva si "ha oblidat la direcció que la independència és la base del pensament ideològic del nostre partit".

El bloc de Xavier Castells era un dels que tenen alguns militants associats a la pàgina web d'Esquerra.

Ridao lidera un procés de liquidació fulminant de tota dissidència interna

La contundència de la direcció contra militants discrepants posa de manifest la voluntat de "liquidar" tot rastre de dissidència interna, cosa que encaixa amb la unanimitat de la decisió adoptada per l'executiva.

Així mateix, cal recordar les manifestacions de satisfacció que va efectuar el mateix secretari general, Joan Ridao, davant la marxa de Joan Carretero i altres militants que aquesta setmana han començat a fer-ho. Ridao en va fer una valoració positiva perquè considera que amb la pràctica explusió de Joan Carretero i l'abandonament de diversos militants que discrepen de la línia de la direcció s'aclareix i es cohesiona ERC, cosa favorable per a ERC ja que ha de veure's reflectit en una millora dels resultats electorals.

Sense Joan Carretero, Simó creu que ERC sortirà enfortida perquè "s'esborren les diferències"

En un sentit semblant a Ridao, s'ha prounuciat la portaveu parlamentària d'ERC, Anna Simó, que ha declarat en roda de premsa avui al Parlament que la marxa d'ERC de l'exconseller i líder de Reagrupament, Joan Carretero, ha de portar una “definició més clara del que representa el projecte d'ERC, cap a on va i quines són les seves bases ideològiques”. Per a Simó ERC pot sortir “enfortit” perquè “s’esborren les diferències” que hi havia fins ara a nivell intern del partit.

7 comentaris:

Miamimemata 2.0 ha dit...

Ya sabéis siempre se ha dicho que no muerdas la mano del que te da de comer, entonces el acto de discrepar se carga la libertad de expresión, democracia? dónde ?. Lo que debe hacer es abrir un nuevo blog personal ya que por lo que explicáis ese blog era del partido.
A10 i SALUDOS, SEMPER FIDELIS.

Anònim ha dit...

I valtros, fotreu el camp del partit?

Anònim ha dit...

contestacio 30 abril alas 22. 5qui rriu ultim riu millo yo soc de esquerra fis que me surti del coñossssssssssssssssssssss

Anònim ha dit...

Anònim ha dit...
contestacio 30 abril alas 22. 5qui rriu ultim riu millo yo soc de esquerra fis que me surti del coñossssssssssssssssssssss

1 / maig / 2009 22:41

Ja,ja,ja,.................!!!!!

Anònim ha dit...

Aprender del amigo (vuestro) Miamimemata, es el blog de un partido politico (de derechas y nacionalista español)escondido detras de un anonimo, asi nada le impide expresar sus ideas y decir cuantas barbaridades se le antojen.

Anònim ha dit...

menos ja ja ja buscate un empleo porque no tienes ninguno conocido solo sabes llevar a tu hija como si fueras un canjuro claro como una vestia que erres para defender la silla de tu padre


















nos ja ja ja buscate un empleo

Miamimemata 2.0 ha dit...

Imagino que SUS amigos los eligen ellos no se los impones tú ANONIMO. A lo otro no te contesto porque con anónimos no hablo JAJAJAJAJA, barbaridades las que me pasen por..........o no recuerdas LIBERTAD DE EXPRESION, DEMOCRACIA.......que se te olvidan las cosas muy rápido.
A10 SALUDOS REAGRUPATS