24 de març 2009

Símptomes


Qui avisa no és traïdor diu la dita .. La patacada serà espectacular sino canviem el rumb (Joan Carretero, març 2005). La seva premonició, encertada al seu temps tal i com es va demostrar, és avui en dia vigent.

Confiem que en Joan Puigcercós posi tota la seva inteligència política per endreçar el rumb de la nau del nostre partit amb un grapat de vies d'aigua obertes que cal segellar inmediatament.

Malauradament no confiem gens que succeeixi el mateix a nivell local. L'executiva continuïsta, els regidors allunyats de la societat, i les males arts d'algus militants i simpatitzants (algunes perfectament reflectides en aquest blog) ens fan ser molt, però que molt, pessimistes amb aquest partit al nostre poble. Mira que la patacada fou de campionat, però és que per aquest camí, la divisió no serà amb els reagrupats, no, sinó entre ells mateixos (l'obsessió per ser candidats no els fa veure que quan s'és al govern és precisament l'acció de govern coherent amb els principis ideològics i el programa electoral la que fa pujar o baixar vots)

D'altra banda, la lluita per la independència del nostre país requereix sacrificis, conflicte, voluntat de servei a canvi de res, i sobretot i per damunt de tot, coherència. Coherència per sumar cada dia més adeptes al projecte. Sobretot joves, .. i molta gent del nostre partit els ha defraudat, enganyat, i ha fet tot el possible per evitar-ne la seva incorporació al projecte amb la seva actitud pactista i de renúncia als principis pels que s'haurien de regir els nostres representants (independència, transparència, socialdemocràcia, etc, etc).

L'elecció d'Oriol Junqueras com a candidat a les eleccions europees, les darreres manifestacions del Secretari General Joan Puigcercós així com la feina fosca que sembla està fent per renovar el partit, són símptomes positius, petites passes ... però les properes setmanes seran clau en les decissions estratègiques sobre finançament, sentència del Constitucional, suport a un govern espanyol amb l'aigua al coll (desitgem que siguin molt més encertades que les de l'Estatut, les del tripartit, les del suport incondicional a Zapatero i tantes d'altres que al nostre parer són les que ens han dut als resultats de l'enquesta)

Les enquestes (la del Periódico i perquè no dir-ho, les d'aquest blog) són simptomes, símptomes que cal corregir, i no ens confonguem , la responsabilitat recau en la direcció nacional.

I a Mont-roig, els símptomes són exactament els mateixos, i, no ens confonguem, la responsabilitat és de l'executiva local ((malauradament no es pot ser optimista quan l'executiva que hi havia mai es va responsabilitzar dels resultats de les darreres eleccions municipals). I malgrat les desqualificacions obstinades, desconeixen que nosaltres, també en som molt d'obstinats a l'hora de denunciar i publicar, el que són, únicament i exclusiva, les nostres opinions. I opinem, sí, i opineu, sí, i discrepem sí, i discrepeu, sí, que d'això es tracta a l'hora d'escriure als blogs. Per a la resta, ja tenim les webs oficials (les de Mont.roig i les de Catalunya) que sembla estan vacunades contra els símptomes esmentats.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

No ia mes sort que aquell que no vol escoltar , ni mes sec que aquell que no i vol veure.
El mes facil es culpabilitzar als demes dels teus errors.
Quan tan sols es busca , una cadira i un sou els resultats son el que son.
Tens molta rao company , aquest partit necesita una bona neteja de vividors i oportunistes
Esta molt clar que no esn fara callar ningu.
Salut i Rapublica

Anònim ha dit...

Jo nomès parlant a nivell municipal, començant per l'executiva local de Erc, pasaria l'escombra, la fregona i per si un cas l'aspirador! Una colla d'impresentables es el que són!!!!
Cara girades, pero que es el que ens extranya de tota aquesta gent? Si el que mes pel que menys, tots venen rebotats d'altres partits i aqui volen portar les sigles de erc, amb pensaments molt de dretes!
I si, ho torno a repetir uns impresentables i uns cara girades! Els que jutgen, i critiquen, aixi els va! i deixem-ho aqui perque...
Apa salut per tots aquest jutgen, i es creuen el melic del mon!
I si fossiu sincers, dirieu la veritat del perque no coleu als reagrupats de Mont-roig, perque no ballem la dansa de la gralla que toqeu! Apa salut i república!
UN/A QUE TE GANES DE TOCAR ELS PEBROTS!

Anònim ha dit...

Divideix i guanyaràs, al bipartit de Miami en l'actual govern de l'ajuntament ja l'està bé aquestes continues divisions entre els partits anomenats del poble? i a les properes eleccions com més se'n presentaran més possibilitats tenen de continuar tenint l'alcaldia.
Que voleu que us digui de l'oposició, em sembla que ja els està bé tal com ho fan, no els veig cap interès per fer punts perquè a les properes t'ho repensis i els votis.

Anònim ha dit...

Jo nomès parlant a nivell municipal, començant per tots els REAGRUPATS de Mont-roig, pasaria l'escombra, la fregona i per si un cas l'aspirador! Una colla d'impresentables es el que són!!!!
Cara girades, pero que es el que ens extranya de tota aquesta gent? Si el que mes pel que menys, tots venen rebotats d'altres partits i aqui volen portar les sigles de erc, amb pensaments molt de dretes!
I si, ho torno a repetir uns impresentables i uns cara girades! Els que jutgen, i critiquen, aixi els va! i deixem-ho aqui perque...
Apa salut per tots aquest jutgen, i es creuen el melic del mon!
I si fossiu sincers, dirieu la veritat del perque no coleu a l´EXECUTIVA d´ERC de Mont-roig, perque no ballem la dansa de la gralla que toqeu! Apa salut i república!
UNA QUE TE GANES DE TOCAR LA PERA!!!

Anònim ha dit...

Quan dius "impresentables, deus voler dir que no es presenten, tanta falta fan? es que teniu clar que si ells no i son esteu com demnats al fracas! o es que no goses pensar que son lliures d'anar om vulguin , que no tenen cap obligacio de seguir al gralle oficial per pagar els favors rebuts, en quan no colar a la executiva ,vols dir l'executiva actual (los mismos perros con distintos collares) tots provinents de la candidatura que tan es va lluir en les pasades eleccions municipals, ahuries de mirar al teu voltant i saber d'on provenen els que t'envolten , per si decas t'ho recordare, CIU, ICV ,PP , etc....ia qui ha declarat al diaris que es d'ERC perque no l'han volgut en un altra partit, ames un altre va demanar a altres candidatures de entrari abans de venir a la teva, ( se cree el ladron que todos son de su condicion)
Salut i republica.

Anònim ha dit...

Dintre de Reagrupats també hi ha gent que han sigut d'altres sigles i d'això no en dieu res??

Anònim ha dit...

ANONIM DE LES 14:26: DIGUES NOMS I COGNOMS O CALLA.

ERC ARA ES PARTIT DE GOVERN, PER AIXO DEFENSEM LO QUE CONVINGUI: MIREU SINO LA GENERALITAT.

Anònim ha dit...

ja sembleu els convergents au calla. Dictadors

Anònim ha dit...

Sou tant pero tant poca v ergonyes que no sabeu ni escriure el vostre propi comentari, que l'he de copiar canviant dues paraules!!!!
Nomès un consell: Abans de dir una paraula que us defineix busque al diccionari!
FARISEU:
1 m. i f. [RE] Membre d’un grup religiós jueu que es comprometia a observar estrictament la Llei jueva.
2 m. i f. [RE] [LC] Persona que afecta una pietat que no té observant rigorosament les pràctiques exteriors de la religió.
A mi precisament no em diuen de cal Baetet!!!!!!
Apa salut i república

Anònim ha dit...

i afeigeixo una cosa mes, copieu i no sabeu ni corretgir les faltes d'ortografia!!!!
salut i república!

Anònim ha dit...

Hi bi sóc ni d'uns ni dels altres, només vull que algú em digui si és cert que certes persones sense representar a cap associació ni entitat municipal van anar amb les furgonetes noves de l'ajuntament a Brussel.les. Si és cert, estan a dispusició de qualsevol que les necessiti. Ja se que l'ajuntament les lloga a les entitats i els hi fa pagar un cert preu per quilometratge. Un o altre em pot dir si vaig equivocat.
Un mont-rogenc

Una mont-rogenca.

Anònim ha dit...

Jo et contesto, si que es veritat, i aquestes certes persones van demanar aquesta furgoneta, donant el nom de ERC, i per mes INRI, molts militants d'aquest partit, no en sabiem res del viatge a brusel.les, perque segons algun impresentable,que en altres ocasions a contestat que pitjor estan a l'Africa,els militants que no vam ser informats d'aquest viatge, som uns fariseus! i com que ell creu això, ja no cal fer-ho saber i esclar, aquesta furgoneta tambe es va demanar en nom meu, no? perque soc militant, no? o almenys pago cada vegada que em passen el rebut pel banc!
Si tens mes dubtes busca al Sr Africà i ell et donara totes les respostes, aixo si no esta tocant...la gralla!
Apa salut i república

Anònim ha dit...

Militants i simpatitzants d'Esquerra de Mont-roig van estar a la manifestació de Brusel·les

Dotze militants i simpatitzants d'Esquerra de Mont-roig van estar el passat dissabte 7 de març a Brusel·les, en la manifestació per demanar un referèndum per l'autodeterminació, promoguda per la plataforma Deu mil a Brussel·les per l'Autodeterminació de la nació catalana (Deumil.cat).


Per donar suport a aquesta iniciativa hi van viatjar els dos regidors d'Esquerra a l'Ajuntament de Mont-roig, en Miquel Anguera i en Ferran Pellicer.
De la pàgina d'ERC
Potser calia fer el rodatje a les furgones 1460 quilometres anar i 1460 més tornar.

Miamimemata 2.0 ha dit...

De lo que se entera uno en los blogs, y luego dicen que no sirven de nada.
A10 i SALUDOS, DONDE ME PUEDO DIRIGIR PARA ALQUILAR LA FURGO.

Anònim ha dit...

Anònim ha dit...
Sou tant pero tant poca v ergonyes que no sabeu ni escriure el vostre propi comentari, que l'he de copiar canviant dues paraules!!!!
Nomès un consell: Abans de dir una paraula que us defineix busque al diccionari!
FARISEU:
1 m. i f. [RE] Membre d’un grup religiós RCat que es comprometia a observar estrictament la Llei del partit.
2 m. i f. [RE] [LC] Persona que afecta una pietat que no té observant rigorosament les pràctiques exteriors del seu partit.
A mi precisament no em diuen de cal "fora de la cadira que es meva"!!!!!!
Apa salut i república

31 / març / 2009 13:15

Anònim ha dit...

ei!!!!!!!!!!!!!!! a que fot!!!!!!!!!La Ruth Carandell tambe era a Brussel.les i tinc entes que vosaltres sou de RCat, que no vareu ser conviats? en Carretero no va programar sortides per als seus reagrupats? l´Oriol Junqueras i l´Uriel Bertran, tambe eren a Brussel.les, i vosaltres que sou de la mateixa corda, ningu os va pagar el viatge?
Aixo es "Simptoma" de que en el fons, ningu ni compta ni pensa en vosaltres.

Anònim ha dit...

creu això, ja no cal fer-ho saber i esclar, aquesta furgoneta tambe es va demanar en nom meu, no? perque soc militant, no? o almenys pago cada vegada que em passen el rebut pel banc!

No, no i no, tu i els altres parasits no sou d´ERC, sou de RCat i que tu paguis el rebut de militant es el teu problema,no el paguis.
La informació dels 10mil em consta que la tenies tu i els altres, i per a la teva informació els militants es poden agrupar per amistats o afinitats i formar un grup en nom d´ERC i llogar el que vulguin i anar on vulguin,el mateix van fer els de Reus, Valls, etc...
Pagant sant Pere canta, et sona la musica?

Anònim ha dit...

Mol bona company, molt bona, "Paràsit" persona, animal o planta que viu a costa d´un altre.
Regrupats de Mont-roig = Paràsits!!

Ui,Ui,Ui els membres de l´executiva de Mont-roig son amics, ui,ui i sembla que tenen molt bon rotllo, semblen un grup força cohesionat i es clar a vosaltres això os fa ben poca gracia, oi nois?
En aquest blog vareu criticar als dos regidors d´ERC per no donar (segons vosaltres) suport a la iniciativa dels 10Mil, i ara els critiqueu per donar suport i per assistir a la manifestació, esta clar que sou uns "PARÀSITS".

Anònim ha dit...

REAGRUPATS MOLT CRITICAR PERO POC TREBALLAR. APA QUE SONI LA FLAUTA

Anònim ha dit...

"PARÀSIT": es tot aquell que viu a les costelles dels demes ,aquest es el teu cas al igual de molts dels que t'envolten , com ho faras quan el flautista es juvili, has pensat que el nou que entri ( si es que n'entra algun) tindra altres amics que colocar.
Quina executiva? en l'ultima assemblea tan sols es va votar president, per ser en una papereta que fa pena ,encara riuen ara quan la van veure els que i entenen, logicament l'unic que es preocupa es quin benifici en treure , per aquesta rao no teniu ni idea de com es fan les coses.
Queda ben clar que no tens ni la mes minima idea del que pensen i diuen els demes , llogicament fas el que et manen i que tens proibit pensar , aixi van les coses ,legeix i estudia que et fa falta.
Salut.

Anònim ha dit...

Sincerament, senyors/es, homes, dones, pocavergoñes, egoistes.. com us volgueu dir. La meitat de la gent d'aquest poble, fa pena, i l'altre meitat n'està aprenent, aixi que jo de vosaltres deixaria de pensar en "tonteries" com les que dieu aqui, i començaria a pensar una mica més en el que importa, el poble, però.. es cosa difícil per vosaltres, ho entenc, costa pensar en els demes quan un és tan egoista. Per cert em perdonareu les faltes que hi poguin haver, peró no em preocupo molt de si escric bé aqui, perque sé que tothom entendrà el que dic, treieu MERDA d'on podeu, que si un escriu malalment aixó que si l'altre escriu malament alló.. que si un aixó que si l'altre alló.. i remata un i escriu paraula de diccionari, fill meu.. que rebuscada!!. Discutiu, vosaltres que podeu. Fa temps que sé que aixó existeix i ho llegeixo de tan en quan, sabent qui és qui (normalment 4 rucs) així que tinc sort de no discutir amb vosaltres per la vosra política, que només vosaltres enteneu, i quina sort no votar, deixaré que us enfadeu i que discutiu si aixó es el que voleu. Peró ja veieu.. uns discutin aqui i altres passant gana a l'altre banda del món. Llàstim que hi hagi tant poca gent SINCERA, HONRADA, i VALENTA, i llàstima que d'aqui pocs se'n salven. Perdoneu-me, tots aquells que us sentiu aludits o aludides, m'agrada dir el que penso, i accepto tota mena de cr´tiques, perque aixó més que res es una crítica.


una persona, que diu el que veu. ( i no digueu que soc "guerxo/a", que tinc una vista prou bona! )

Anònim ha dit...

Malauradament company/a aquesta politica que dius que tan sols entenen el que discuteixen , ens afecta a tots , i tan si votas com sino tu tambe en pagas les consequencies de la seva pesima gestio , dificilment podrem ajudar a solucionar el problemes d'alla si no som capaços de arreglar casa nostra,evidenment la gent SINCERA , HONRADA , I VALENTA NO ESTA DINS LA POLITICA . crec sincerament que per evitar que alguns arribin a ocupar carrecs , tans sols pel seu interes, pasant pel demunt del benestar de la citadania en general , es que tots ens impliquen per escollir aquelles persones que de veritat estiguin al servei de la poblacio.