23 de febr. 2010

ESQUERRA ON VAS !

La Llei de consultes del Parlament que servirà per ser menys sobirans
Acabo de llegir la noticia a Vilaweb que el Parlament està a punt d’aprovar la Llei de consultes només amb el suport del tripartit. La llei, tal com s’està debatent, haurà de demanar sempre permís al govern espanyol per a poder convocar qualsevol referèndum. Però al final, el Tripartit, i amb Esquerra com a principal valedor, ha desestimat la proposta de CiU i han deixat tal com estava el text: La Generalitat sempre haurà de demanar permís al govern espanyol per poder convocar un referèndum.
Gracias a un partit 'independentista', ara el Parlament ha fet una llei que farà que sigui menys sobirà. Per a consultar qualsevol cosa als ciutadans de Catalunya, haurà de demanar sempre permís a Madrid.
Encara algú dubta que els dirigents d’Esquerra s’estan suïcidant?
La direcció d’Esquerra ha trepitjat tantes línies vermelles que semblaria que era impossible que ho fes un altre cop. Doncs ara n'acaben detrepitjar una altra. Algú tenia dubtes que aquesta llei no serviria per a res o, pitjor, servirà perquè el Parlament es lligui de mans per no poder avançar cap a la independència?
S'ha de ser innocent per creure els sopars de duro que volia vendre la direcció d'Esquerra. Des del primer dia estava clar que aquesta llei no serviria per poder fer cap referèndum per l’autodeterminació de Catalunya. El més greu era que primer en Puigcercós quan estava a la conselleria i després l’Ausàs varen fer bandera d’aquesta llei per justificar que Esquerra es mantingués al govern, empassant-se tots els gripaus espanyolistes que el PSC-PSOE els feia menjar: Invasions de competències de la Generalitat amb la llei de dependència, espanyolització de TV3 iCatRadio, tercera hora de castellà emmascarada amb l’autonomia de cada centre educatiu, TV3 tancada al País Valencià i restriccions per a les Illes i a la Catalunya Nord, acord de finançament que legitima l’espolifiscal...etc.
Us en recordeu, companys defensors de l'estratègia d'Esquerra, quan deieu que calia mantenir-se al govern malgrat totes aquestes línies vermelles trepitjades només per donar temps a aquesta llei deconsultes? Ara què dieu? Ha valgut la pena tot plegat?
Però el més greu de tot, és també la direcció d’Esquerra ha utilitzat la llei de consultes per justificar per dos cops el seu vot en contra de la ILP per demanar que es convoqui un referèndum vinculant. Deien que era irresponsable presentar-la, perquè calia esperar que fos aprovada la llei de consultes al Parlament que ells impulsaven. Asseguraven en veu baixa, que aquesta llei permetria convocar referèndums per l’autodeterminació des del Parlament. Titllaven als que havien presentat la ILP com uns irresponsables.
Si amb això no n'hi havia prou, el mateix Puigcercós el 13D deia, davant de les càmeres de TV3, que proposaria al Parlament la convocatòria d’un referèndum vinculant.
Però quan Esquerra va tornar a votar unes setmanes després, junt amb el PP, PSC, CiU i Iniciativa-Esquerra Unida, en contra la ILP que demanava que és convoqués un referèndum vinculant, adduint que anava encontra a les competències del Parlament, Esquerra ja estava reconeixent que el Parlament no podria mai aprovar una llei de consultes que permetés fer referèndums.
Si encara hi havia algú tenia l’esperança que al final Esquerra es trauria un conill del barret i la llei permetria convocar referèndums per l’autodeterminació, llegiu aquesta notícia a l’Avui.cat: El PSC afirma que la llei de consultes no permetrà fer cap referèndum independentista
Es pot tenir tanta barra,es pot mentir tan descaradament i no haver-ne de patir conseqüències?
Jo penso que és impossible que els votants d’Esquerra, sobretot els que no tenen el cul llogat, continuin votant-los. La direcció d’Esquerra, amb aquesta llei, s’ha acabat de lligar la soga alcoll i com més avancem, ells mateixos se l’aniran estrenyent.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

llegint la primera frase, dir que això era així ja....

democ ha dit...

Ja m´agradaria a mi que ens deixesin fer referendums,perque encara no entenc qui os ha dit que guanyaria l´independentcia.Que jo sapigue,la majoria del poble no es votant d´ERC o de la vostra opció i CIU no es declara independentista sinó catalanista i nacionalista.

Anònim ha dit...

http://politica.e-noticies.cat/plega-sandra-lomas-de-la-direccio-de-reagrupament-38143.html


Sandra Loma plega!!!!! El cacic va soltant lastre!!!!!

Anònim ha dit...

No teniu legitimitat per parlar d´ESQUERRA, netejeu casa vostra de merda que en teniu per donar i per vendre, eHHHHH!!!!!!!!!
ERC es un partit amb representació al Govern i als ajuntaments per sufragi universal, vosaltres encara no sou un partit politic!!!!!

Anònim ha dit...

Tant que parleu d´Independencia i al vostre poble ERC només obte 2 regidors,guanya el PSC (PSOE) i CiU amb aquests pactareu la Independencia de Catalunya? jajajajaja!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Com ha contribuient i votant tinc el dret a parlar i criticar tot el que cregui convenient i mes a vosaltres que teniu representació parlamentaria i municipal , o potser as oblidat com la vareu aconseguir , la perdua de memoria es un mal sintoma,la por a pedre els privilegis fan dir moltes vegenades.
salut e independencia.

Anònim ha dit...

La representació parlamentaria o municipal s´aconsegueix per sufragi universal, qui no te memoria sou vosaltres fins i tot el vostre cap va oblidar la seva dimissió i va ressuscitar al 2 dia, aquest cop presentareu recurs a la comissió de garanties? ui!! si no existeix la dita comissió al vostre grup?opció? El vostre lider no respecta els "vostres" estatuts i s´els passar pel forro!!!!!
ERC es una partit politic serios, en Madrid ladran, luego cabalgamos!!!
CiU pot estar tranquila a les properes eleccions municipals els podreu tornar a votar!!!
"On vas Reagrupament, on vas amb aquesta gent!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

ERC. vol dir .Esperamos Renovar Cargo.