10 de febr. 2010

GESTIONAR EL PRESENT...

Aquest es el problema , viure a costelles del ERARI PUBLIC , nomes faltaría que no gestionéssim diàriament el present , individualment ia ho fem en cada moment , diàriament fem política . El problema comença quan sorgeix algun president defensant els interessos particulars de partit , dient que ell i d’altre gent ens gestionaran el present i futur polític i econòmic , que ells no perden l’horitzó , que ells de tant en quant van a la platja i miren mar endins i es pregunten : allò del fons , on es perd la vista es l’horitzó? No es necessari que ens diguin que es preocuparan pel futur de tots nosaltres des de qualsevol poltrona atisban amb la ma damunt dels ulls la llibertat “terra , terra” ( dons gracies no )

En el moment de començar la nostra ultima singladura com a colònia , va aparèixer un home nou! No es va atrevir a dir-nos a tots nosaltres que com badocs esperàvem les paraules màgiques , el mana , “ CATALANS JA SOC AQUI , ves per on , en aquell moment ens va enlairar per art de màgia a la categoria de ciutadans de les estepes castellanes , li van permetre dir-nos “ ciutadans de Catalunya” ia soc aquí , ves per on en aquest moment varem deixar de ser polacos, per convertir-nos en ciutadans dels colonitzadors , desprès han aparegut altres essers , com a la pel·lícula “LA GUERRA DE LAS GALÀXIES” , varem arribar a l’època del peix al cove , mira que be ! ia podíem menjar de les engrunes que ens deixaven recollir els nostres espoliadors i amb un escuradents a la boca , plis-plas! , a la època del federalisme fins i tot sense pensar semblava possible un dialec amb els nostres amos , ens varem il·lusionar , seriem igual a ells , deixaríem de ser ciutadans de Catalunya, pesant a esser ciutadanos espanyoles , ens donarien de menjar a dojo , per continuar espoliant-nos ( que no es exacte la paraula) treballen per el seu benefici , Il·lusos teníem que creure que érem lliures , les paraules màgiques ESTAT FEDERAL , la solució. la gallina sempre amb les urpes protegint el boti , aquí comencen a jugar d’altres individus. ( no tenien majoria ) varen tenir que repartir menjadora. Els esquerrans si varen apuntar , em arribat a l’època de la “puja fina” , cada vegada mes pobres i al damunt mullats ! , es que son de pedra picada , es que anirem a la metròpoli a marcar paquet , es que el mes calent es a l’aigüera , etc..., nacionalistes , catalanistes, pactistes , i una muntanya de “istes”.

Ara ja fan propaganda encoberta per el futur immediat ( El punt, diumenge 24 de gener de 2010 ) diuen el dia que seran majoria ia proclamaran no se que , ara no es el cas , que tenim 21 diputats , que de moment estan molt be , que el dia que ni hagi 68 en començaran a parlar “ es propi de tot home imbecil fer-se d’astut” ( Georges Courtelaine, 1858-1929) per veure si en aconsegueixen 69 un bon numero ! es beu que es el millor, com que no es així , ells estan col·laborant amb els colonitzadors “ no tenim que perdre l’horitzó”, m’entres ens el fan buscar a nosaltres , ells ajuden a empobrir el país , des de la seva òptica en diuen “GESTIONAR” , quina paraula en boca d’un pactista! Que es conforma en portar els comptes de la colònia , perquè no expliquen al poble que cada vegada que van a la metròpoli a rebre ordres per la governabilitat retornen a la colònia acollonits , perquè reben aquest tracte tant personal , que si teniu un bon estar a casa vostra , que si falta alguna cosa “ellos “ es la faran arribar “vosotros a recaudar y obedecer”, no teniu... com es diu allò... que tenen ells... els colonitzadors com en deien... Criadilla?

Perquè no expliquen al poble que a partir d’ara quan anirem a votar a les autonòmiques , no serà anar a votar, serà un referèndum, si tots volem, si a la població ens expliquen un bon pla de nació, tornarà a existir , nomes es tracta de votar a una candidatura transversal ( ni dretes ni esquerres) independent i catalana, no valen les paraules catalanista-unioniste , nomes serveix la paraula CATALUNYA

Ara es l’hora, anar a votar tots a una per la desconnexió per perdre de vista els espoliadors de dintre i de fora de la nostra futura nació.

Votar tots a una , es fer un referèndum , es obtindré la majoria de diputats , no fa falta el vist i plau dels colonitzadors , mai cap opressor a donat la llibertat , desconnectem mitjançant les urnes , tots a una , deixem de ser catalanistes , siguem valents , votem en les properes eleccions autonòmiques per un govern de la nació catalana .

D’ara en endavant , naturalment “catalans”

LO CODOL

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I no feu cap comentari al respecte als problemes interns de Reagrupats??

De fet es el mateix problema que vau tenir molts a l'hora de sortir de ERC.

Reagrupats=interesos personals??

Anònim ha dit...

Bé, queda clar que amb el poc temps que fa que existeix Reagrupament, ja ha tingut problemes, digue'm-ne que sí, molts molts molts interessos!!!evidentment en els altres partits també, però clar, tant precoços potser no, no¿?

Anònim ha dit...

Ha diferencia d'altres partits, regrupament rebutja a tot aquell que tan sols i entra buscant el seu propi interes, no com un altre partit , que han de marchar tots aquells que no bussquen el seu propi interes, i no acepten el fet de servir de criad del mamdamas de turno.
independencia.

Anònim ha dit...

A Reagrupament el "mandamas de turno" es En Carretero i la resta sou els criats, despres amb En Laporta sereu dos galls y el demes les "tites,titesssss.......!!!!

Anònim ha dit...

deus parlar per experiencia propia.

Anònim ha dit...

Sobre l'exconseller, Ollé explica que "gairebé mai he sentit parlar Carretero i, si no he tingut més remei, he procurat no prestar-li la més mínima atenció. No m’agrada l’enravenament dandi del personatge, meitat alcalde franquista en processó, meitat David Niven en hores baixes: desprèn un antic perfum de solista de mariachi".

"Jo també vull formar part d’aquest partit promogut per qui al seu dia va parlar del Dragon Khan i que si un dia dimiteix és per tornar l’endemà. ¡Que bé que ens ho passaríem!!!!!!!

Tites,tites,titesss!!!!!!!

Anònim ha dit...

Tu li has sentit a ell dir que dimitia, o per casualitat has llegit la seva dimissió escrita.
Company no tens ni clase ni categoria per formar part d'aquesta associació
independencia.
el mes sort es aquell que no vol escoltar.