11 de febr. 2009

L'ESSENCIA DE REAGRUPAMENT

Reagrupament apareix al panorama politic a partir de la perdua d'identitat de la nostra força politica, ERC, perdua d'identitat que es fa palesa a partir del segon tripartit. El primer tripartit tenia ambició nacional , cosa que en el segon la nostra formació la va perdre per tal de subjectar-se a la cadira de mala manera.

Explicat aixó de forma breu i concisa, podriem allagar-ho més pero avorrir als lectors, explico aixo perque, reagrupatsmontroig, de forma directa o indirecta vol fer veure al poble que hi ha un altre manera de governar també en els ambits locals, no nomes a la Generalitat, sino com be comenta el company al post "Mont-roig és Catalunya" ho podem extendre a tots els pobles de Catalunya. Començant per la politica local es pot arribar a fer una Catalunya lliure, que basicament es el que representava ERC, ( ull que dic representava ) perque ara mateix d'aixo no es recorda ningu.

Hi ha accions de govern que no podem permetre que ERC en sugui complice, Ajuntament , Casa de cultura, carrers i plaçes, estat de les urbanitzacions, etc... aqui es on entrem el reagrupats per fer veure primer als nostres afiliats i despres a la resta de la gent que no podem dir que si a tot, no podem pasar pel tubo com si fossim asses.

Aquesta forma d'actuar es l'essencia de reagrupament, explicar a la gent que un altre poble es posible si governes ERC, en la forma de Republicanisme, Coherencia, i sobertot en seny.

Reagrupatsmontroig, el bloc, no apreix per criticar si la veina del tercer no ha fet aixo alló, aixo si ho voleu fer, ho podeu fer en un bar o en una plaça, pero la nostra idea de fer politica, reagupament s'ha de bassar en fets, i fets provats, escrit a la revista ressó, actes de plens de l'ajuntament, etc... no podem entar en coses del passat, el passat ja està escrit, Raegrupament vol esciure el el futur, un futur que siens hi possem pot esser molt millor que el que tenim fins ara, per tan sisplau regrupats mostren les nostres millors cartes i deixem el passat on esta, no volem arreglar el passar, volem escriure el futur de Mont-roig amb majúscules.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Parlem d´Urbanitzacions?

1- quines son les propostes que RCat pot oferir, als ciutadans i ciutadanes de les mès de 23 urbanitzacions i EUCC que estan dins el nostre municipi?

2- que en pensa RCat de la llei en tramit al parlament?

3- RCat es partidari de tirar endavant aquesta llei?

Pel moment 3 preguntes "basiques" per algu que "diu" voler ajudar als ciutadans i que ultimament parle i anomena molt les urbanitzacions.
Si us plau agraire coneixer el posicionament de RCat en aquest tema.
Gràcies a l´avança.

Anònim ha dit...

l'alternativa del fracàs?? Això es com el basquet que quan un perd vol canvia d'equip i quan guanya vol anar amb el guanyador, això penso de Reagrupats, en ves d'aixecar ERC, en monten un filial.

Anònim ha dit...

Entenc que les propostes i mesures que s'han d'elaborar per poder elaborar programes d'adequació de les urbanitzacions, han de ser les necessàries per tal de resoldre les problemàtiques que poguin presentar cadascuna de les urbanitzacions i la millor adequació és establir uns canals de participació amb els veïns de les urbanitzacions, fer un estudi i anàlisi de les situacions, dotar-se de bons instruments de planejament, entre d'altres per aconseguir un dels objectius la millora de la qualitat de vida dels veïns de les urbanitzacions.
Entenc que això afavorirà la cohesió territorial, i evidenment que millorarà les condicions de vida...el projecte de llei és bo, i esperem que tiri endavant ja que potser ens quedens uns quants anys de crisi.

Anònim ha dit...

Provablement ERC, (sense els dirigents actuals, i disolent els seus respectius clans) podria tenir futur. Peò de tots és conegut, que prefereixen morir matant ERC, ans d'acceptar els seus errors. Altres opcions deuen ser les teves tactiques de BASQUET. Per cert hi jugaves molt malament.

de tres punts?

que n'aprenguin!!!!

Anònim ha dit...

Qui de veritat vulgui informació de primera má, que la cerqui a :

www.reagrupament.cat

Per cert, anònim de l'11 / febrer / 2009 22:45, els que no han deixat de fracasar sou tu i els "teus"

de tres en tres!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

al cap i a la fí tindrà raó el regidor, visca l'anonimat on tots es coneixen, serà que un es contesta a ell mateix?
Possats a anonimar, jo també.

Anònim ha dit...

-Programes adequacio urbanitzacions?
-Canals de participacio amb els veïns?
-Estudi i anàlisi de les situacions?
-Bons instruments de planejament?
-Afavorir la cohesio territorial?
I tot això, tan demagog, que vol dir?
La llei es bona? I per que es bona?
La tindrem aquesta legislatura? Preveu algun tipus d´ajut?
Sincerament amb les vostres respostes no puc saber que en pensa RCat de tot això.

Anònim ha dit...

Tothom és pot equivocar, però no tothom reconeix els errors de forma voluntaria. Sovint quí no reconeix repeteix, i viu revolcant-se en l'error. Sòn formes diferentes d'aprendre molt o poc.

Encoratjo a tots els reagrupats de Mont-roig a respondre els atacs mentiders en riguroses veritats i sense faltar al respecte. Vosaltres no heu anat a buscar res a Reagrupament com altres han fet a erc.
VOSALTRES HEU FET I SOU REAGRUPAMENT!!!!

Xapix ha dit...

Ei reagrupats, qe en penseu de el concurs d'idees que ha fet el nostre govern de l'ajuntamet? al meu blog explico la meva.
Salutacions

Anònim ha dit...

La llei no regula coses concretes, hi seran els ajuntaments qui han de donar contingut, la llei preveu ajuts, és bona per la cohesió i la millora de les condicions de vida dels veïns, no és tant la posició política, com el treball que hauran de desenvolupar els ajuntaments i perquè no la participació ciutadana, i potser hauries de reflexionar en les preguntes que fas que sí son demagogues i d'altra banda plenes de malícia. I jo no sóc de RCAT.

Xapix ha dit...

estimat anònim,de 14 de febrer, la meva es una opinió.
Segon crec que la meva critica, com la de altres, es lògica, amb els tems que corren, i gastant sense parar, quan el lògic seria que és fes un concurs on presentesin projectes i el que ganyers els diners fos el creador del pojecte, sense pasar per concurset per vendre imatge i fum, i crec que mala intensió no tinc, el que faig es donar una opinió.

Fins aviat!

Salutacions reagrupats!

Anònim ha dit...

Hola companys

soc en Manel Bargalló, els meus pares son de Montroig i he passat molts estius. Ara visc a Alemanya i estic molt content de veure aquest bloc.

No ser si algu de vosaltres vindreu a Brussel.les, en tot cas, jo hi estarè.

Espero que ens veiem

Salut i república
Manel

Anònim ha dit...

Manel des de l'Exili ha dit...
Hola companys

soc en Manel Bargalló, els meus pares son de Montroig i he passat molts estius. Ara visc a Alemanya i estic molt content de veure aquest bloc.

No ser si algu de vosaltres vindreu a Brussel.les, en tot cas, jo hi estarè.

Espero que ens veiem

Salut i república
Manel

24 / febrer / 2009 17:07

Benvolgut Manel, som 11 les persones que el dia 7 ens desplaçarem de Mont-roig a Brussel.les on esperem trobarte.
10Mil Salutacions - ERC Mont-roig.

Anònim ha dit...

La llei no regula coses concretes, hi seran els ajuntaments qui han de donar contingut, la llei preveu ajuts, és bona per la cohesió i la millora de les condicions de vida dels veïns, no és tant la posició política, com el treball que hauran de desenvolupar els ajuntaments i perquè no la participació ciutadana, i potser hauries de reflexionar en les preguntes que fas que sí son demagogues i d'altra banda plenes de malícia. I jo no sóc de RCAT.

14 / febrer / 2009 13:36

Benvolgut no "afiliat" a RCat, la pregunta era per els Reagrupats, entenc que aquest blog el que fa es difondre les seves idees i no les d´altres, i jo vull saber quines son, per si en un cas "hipotetic" presenten candidatura ?
Dit això, la llei si regula coses concretes i compte dotació presupostaria. Seran els ajuntaments els que hauran d´aplicar i acatar aquestes "concrecions",tambè m´agradaria informarte de que, tant l´anterior equip de govern (amb En Miquel de Alcalde) com aquest equip actual estant treballant amb totes les urbanitzacions colze a colze, amb participacio ciutadana i atenent les demandes dels ciutadans.La bona feina feta pel Ferran Pellicer (regidor d´ERC) que es la continuació de la feina endegada pel Miquel Anguera i que defensa l´executiva i la militancia de Mont-roig. Això forme part del pacte de govern, governar amb ERC no es un xec amb blanc. La mala praxis dels interminables governs del Sr. Aragones (CiU) ens han portat en aquest carrero, i ara el parlament amb una llei que tambe lidera ERC (a nivell nacional) estant intentant redreçar la situació.
Avui les urbanitzacions compten amb el suport de l´ajuntament i disposen de la majoria de serveis reglats i controlats pel mateix ajuntament.
Com pots veure això no es demagogia.

Un militant.

Anònim ha dit...

Això de que les urbanitzacions estan treballant colze a colze en podriem parlar, perque en tinc seriosos dubtes...

"Avui les urbanitzacions compten amb el suport de l´ajuntament i disposen de la majoria de serveis reglats i controlats pel mateix ajuntament."

Pel que fa aquesta afirmació rotunda que fas la resposta es sencilla, només faltaria que no disposessim de la "majoria" de serveis, que no paguem igual que el poble?

Un que viu en una urbanització.