6 de febr. 2009

Les vaques porten esquella i la merda fa pudor!


Ja n'hi ha prou! La població rural de Catalunya està patint una amenaça!Des de fa segles les campanes dels pobles toquen cada hora, les vaques, les ovelles i els cavalls porten esquelles al coll, els galls canten a la matinada i la merda fa pudor (com no pot ser d'altra manera).Darrerament hi ha hagut un gran augment de població urbanita "post moderna" que fa turisme rural per "respirar aire fresc" i "viure la natura". Això no hauria de ser un problema si no fos perquè alguns d'ells, Ajuntaments i constructores estan posant en perill la tasca dels pagesos i ramaders. Es veu que les esquelles i les campanes "molesten", els galls "criden" massa i els tractors "destorben" a la carretera, i segons algun Ajuntament no es cumpleixen alguna norma que s'han tret de la màniga.Serà certa la dita tan nostrada "de fora vingueren que de casa ens tregueren"?No hi ha cap problema en compartir el món rural, el que cal és respectar-lo com es mereix.A Catalunya tenim la sort que hi ha gent que pot viure encara de l'agricultura i ramaderia, una tasca que, de moment, no fa fums ni cal posar límits de velocitat a les vaques perquè pasturin.La muntanya no és Port Aventura! És real i és de veritat! Ajudem tots plegats perquè segueixi sent així.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Clar que si!!, estoy de acuerdo con vosotros pero el olor que hace en Mont-roig en verano cuando pasas por la carretera no creo que sea muy legal, a saber que es lo que echan en los campos, abono, estiércol, mierda pura y dura o purines o de todo un poco? todo eso no ira a parar a los acuíferos?
Una que pasa por Mont-roig pero habita en el pueblo de Miami.

Anònim ha dit...

Las cosas suelen ser mas sencillas de lo que a primera vista parecen.
Aquí tenemos una frase "dita" que no deja lugar a dudas,:
Si no vols pols no vaigis a l'era.
creo que no necesita traducción. Por cierto, a los de aquí, tambien nos golpean los malos olores y ruidos. El acostumbrarse es solo questión de tiempo. Ala pues paciencia y aguante.

fins aviat

Anònim ha dit...

La merda de la muntanya, no fa pudor, ai no, encara que la remenis amb un bastó!!!!!!!!
Respecte, respecte, el que cal es tenir respecte.

Lomarraco.

Anònim ha dit...

la llei diu uqe les granges no poden estar a menys de 15 km d'un poble, i ja hi estan, són els ajuntafems els que han deixat acostar els pobles a les granges,tot per calers, el que compra una casa o xalet o pis en una zona rural ja sap el que hi ha, si no li agraden les pudors o els sorolls de poble que es quedin a ciutat (que déu ni do la pudor i el soroll que hi ha).
Una xica de Barcelona que viu en un poble.

Anònim ha dit...

Para la habitante del pueblo de Miami,al fin haveis coseguido la carta de poblacion, desde quando i dode puedo leerla, gracias

Anònim ha dit...

Al anonim 6Febrer 07´03
El nostre municipi que sembla que no sigui el teu, té una exxteensió aproximada de 80 Km ccuadradsas, esta compost per un nucli de població de +- 11000 habitans. Mont-roig, com a població té el titol de Villa, Mont-roig es compon de 22 urbanitzacions, entre altres es troba la que tu habitas la "la urbanización Miami Playa" segurament quan vás de vacances atu pueblo, quan et veuen riuen de
tu " Ya llega la catalana", aquí sempre serás una convilatana que habites no pas viu en una de tantes urbanitzacions del municipi. Quina mala sort la teva no tindre arrels ni aquí ni enlloc.
¡¡ arri arri tatano.

Anònim ha dit...

Anónimo del 10-F 22:38: “Miami,al”, “haveis”, “coseguido”, “poblacion”, “quando“, “dode“, “i", se puede decir tanto en tan poco.....
Una que habita en Miami-Platja.

Anònim ha dit...

Anónimo 6-F 07:03, ¿Por que usted lo diga no es el mío?, la “exxteensió” de 80 Km. cuadrados le ha quedado igual de larga que la palabra extensión que es mas pequeña y son 63,3 ¿seguro que vive en el mismo municipio que yo?, ¿un núcleo de población de mas + de 11.000 habitantes?(11.392 h, J-08) me parece que hay mas núcleos de los que usted refiere. De mi ríen seguramente ahora igual que de usted, y le repito mi pueblo es este y usted que sabrá de mis raíces. Por su forma de opinar parece que las urbanizaciones no tienen derecho a ser de aquí, segréguenlas.
Una que habita en el pueblo de Miami-Platja, con raíces y sube a Mont-roig del Camp de vez en cuando.

Anònim ha dit...

fa molt menys mal la pudor de la merda (fem) que no pas totes les neveres, televisors, rentadores i semblants que tu i la teva familia ha enviat a abocadors diversos ....

Anònim ha dit...

ALELUIA!!!
La M de Miami no significa res especial, continua senyalan una urbanització del terme municipal de Mont-roig del camp, ser,an 20, 22, 24 ...., no pateixis per les faltes t´asembles molt al "music" molt bé que tu ho saps.
Espero la senyalització a la sortida Oest de la nova A 7, i dirá...
MONT-ROIG del CAMP
(SORTIDA OEST)
Urbanitzacións i Platjes
¡¡ ARRI ARRI TATANO.
MONT-ROIG del CAMP
( SOTIDA 0EST )
Urbanitzacións i Platjes.
¡¡¡ ARRRI ARRI TATANO.

Anònim ha dit...

superficie en km2 ni 80 ni els 63.3
l'un per llarg, l'altre per curt.
El més important de la senyalització, és que serveixi PER INDICAR, i no per despistar.
Una senyal de tránsit no converteix una urbanització en poble, com tampoc ho fa el codi postal diferent de Miami.
Les ganes hi poden ser, però en això no n'hi ha prou.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord!!!!!


Els habitants de les urbanitzacions, tenen els drets i deures que tenim tots.
També de respectar i fer-se respectar en tots els aspectes.
Pretendre diferenciar Miami-Platja de la resta d'urbanitzacions del municipi, mostra certa ingenuitat i una falta de respecte, si més no, a les altres urbanitzacións.
Pensar que Mont-roig és el millor indret del món, és un dret de tots els (+/- 11.000) mont-rogencs de poble, de mas o d'urbanització.
En gairebé 65 kmq de terme, hi encabem tots els qui vulgin ser-hi i de sobres.

Sí dubteu podeu fer la divisiò
Au donç