18 de jul. 2009

TEATRE FINS QUAN!

Com diu l’obra de teatre “ La Verge de la Roca

---- La mirada vaig extender……

---- La vista es bona……….

---- Com el camp de …….

Però….posats a la realitat estenem la mirada , que el camp polític s’està embrutant , ara resulta que Reagrupament es l’enemic públic N... d’ERC ( Diari El Punt , dijous 9 de juliol de 2009 , pag 11 ). Sembla que el món mundial d’aquesta formació política li pugen les sals de litines al nas ; aquesta tropa de dirigents tenen la necessitat de tenir enemics , els ha saltat l’automàtic , cada dia dóna més la impressió que surten a la palestra arrogants i sobrats , amb vestits a mida i maneres de nous rics , son oportunistes , depredadors de la política ,“ cracs “ , parlen des da una direcció , ells tenen tot el dret a castigar els que no pensen com ells , semblen fets els uns per als altres , la propera coalició segurament serà nacionalistes espanyols més unionistes catalans ; han despenjat d’aquest títol els del “ peix al cove “ , mira que ho és de difícil ser més llepafils
La vista es bona.... Ara resulta que amb data 12 de juliol de 2009 ,surten a la palestra per dir-nos a tothom, que gràcies a ells , els d’aquesta República d’esquerra Socialista , menjarem tres vegades al dia i beurem aigua beneïda a l’hora de dinar , que el duros ens sortiran per les orelles i d’altres forats , estem farcits d’euros Al·leluia !, Visca la república d’esquerra socialista . està de moda dir nomes les sigles ( R. E. S. ). La vida es bona....!.
Com el camp..... no hi ha terra conreada , tenim de tot a la vinya del senyor! ( Estat espanyol ) , no i tenim res a la terra conreada , els partits de la vista és bona ( R.E.S.) , s’han venut per unes abraçades , i quatre duros , la independència no toca , el sentiment nacionalista del nostre poble per a una altre ocasió , ara no toca , ara tots a fira que fa bon temps , xirinola i cafè per a tots, que amb els quatre duros serem els mes valents del món mundial . Aquesta mateixa classe política ens dirà en qualsevol moment que farem un referèndum per fer riure, que ara a la capital del regne ens respecten perquè marquem paquet i tenim la cartera plena amb els seus euros i col·laborarem en la governabilitat , per que ells en són més i la resposta serà : LA CONSTITUCION NO LO PERMITE.


La lliga l’ha guanyat un : EQUIP ESPANYOL

La copa del rei l’ha guanyat un: EQUIP ESPANYOL

La champions l’ha guanyat un : EQUIP ESPANYOL

Com el camp de..... No hi ha terra cultivada , nosaltres la treballem i ells i els nostres unionistes pacten en cada moment per al bé de la Nació espanyola.
De totes maneres sempre hi haurà justos a Sodoma , gent honrada , polítics decents.
Com a l’obra de teatre, si no volem estar sota el jou ens haurem que tirar pel mirador i aleshores la independència estarà al nostre abast , com deia el personatge “ carbassó” Miracle ! Miracle ! som vius som independents.
Perdoneu, us parlo de sentiments no de raons , a la millor m’ha pujat la pólvora al campanar , quan em trobeu pel carrer no fa falta que em saludeu els unionistes , els de R.E.S.
Un bon futur a tots els independentistes

LO CODOL.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

I ara no feu cap post sobre el Cas Carretero??

Anònim ha dit...

Ja esta ja surten els unionistes botiflers a treure pit d'una sentencia en la qual el fiscal va tancar el cas, i ara el psc-psoe, que comença a ensumar que no podra re-editar el tripartit, fa moure els seus poder factics per desprestigiar els rival, no es la primera ni la ultima vegada que faran servir aquesta tactica.

Carretero estem amb tu!!

Anònim ha dit...

No s'hi ara encara serà culpa del PSC i si vols també sera culpa del Miquel Beatet i de la direcció de ERC, de que el vostre lider s'ha beneficiat de la requalificació d'uns terrenys!!!

No expliqueu mes "chistes a la bascula".

Anònim ha dit...

No jugueu a escampar merda quan parleu de persones, aixó es joc brut.
¿de qué s´ha beneficiat en Carretero ?
En tot cas va ser l´ajuntament de Puigcerda de rebre 720.000 euros per equipaments.
¿voleu que parlem de com es va fer el POUM a Mont- roig?
¿ Qui te por d´en Carretero per reobrir un cas del 2002 que ja estaba arxivat?
En tindriem per donar i per vendre,si comencem amb les compensacions a Mont-roig
Ja se que sou especialistes en difamar persones, peró ja en començo a tindre els collons plens , cuideu casa vostra que ja teniu prou feina ,i CUIDADO amb els atacs personals si no voleu que us paguin amb la mateixa moneda.

Anònim ha dit...

no se si es o no culpa del psc lu que si se lu que si es veritat que el beate a venut lo poble als de miamia la bascula ce chistas no se contat pero a la vinguda cataluña o a la vinguda de reus al talle dun tontet si no fos par la folta de la ayuntamen ya hauria tancat algun paren vostra a lu millo si se beneficiat no teniu vergoña despers de lu que heu fet

Anònim ha dit...

Res de nou. Els socialistes ja ho van fer amb el president Pujol, i encara no fa un any ho van intentar amb Laporta. Sempre pel mateix motiu, atacar el catalanisme des de l'anonimat i la covardia més absoluta, fent que altres els hi facin la feina bruta

Anònim ha dit...

S'han acollonit. I això és el principi, perquè en veurem de més gruixudes. Però la torxa de la llibertat ja s'ha encès i el joc brut no pot apagar-la. Tot el meu suport cap en Joan Carretero. Joan, sé que no poden amb tu. Amb nosaltres, tampoc. No afluixarem! Endavant Reagrupament! Visca Catalunya lliure!

Anònim ha dit...

Per l'anonim de les 17:29h.
XD Vol dir Per Deu!
Un a punt, referent a una noticia del punt en la que es deis per part dels ERC que farien fora a tots els militants sospitosos de ser de reagrupament o indepedentistes... llegiu la noticia, us puc dir que a mi no em faran fora, he marxat esglaiada d'un partit que s'ha tornat pactiste en contra de la independencia del nostre pais.
Llegiu tambe la noticia del diari el punt amb data 23 de juliol a la pagina 12, que diu el Benach?
Apa salut

Anònim ha dit...

Segueixo dient: En carretero va requalificar uns terrenys per pisos i ara resulta que ha de anar un super!!!

Tota la clase politica juga les seves cartes, que us penseu que en carretero es el sant de la vostra devoció??

Teniu una vena als ulls i el temps posa cada u al seu lloc. tan sigui flautistes, mecanics, morans, bascules i companyia

Anònim ha dit...

omde sinverguenzas hay en todos lados en el municipio tenemos uno el flautista de a meli alias beatet

Anònim ha dit...

en carretero no a fet res que no fasin tos els politis quan hastan al pode aqui al munisipi tambe se fet mireu en enrrera y no fa masa tems









n

Anònim ha dit...

carretero no fasis cas de las llenguas enveranadas y amargadas estem amb tu

Anònim ha dit...

felicito a la urbanicacino de miami playa por la fiesta del sabado en la antigua nacional 340

Anònim ha dit...

Voleu dir que en Carretero esta pendent d'aquest bloc??

jajaja!!

Amb els 4 fantasemes que sou al capdavant.

un decepcionat pels carreteristes de mont-roig ha dit...

només cal veure els comentaris de l'anonim 17.29, no sé com es pot deixar publicar un comentari com aquest, això demostreu el que sou.

Sóc jove, i sóc d'esquerra, i em preocupen coses interessants, no les vajanades que diueu, he arribat a aquest comentari més que res per curiositat, i em trobu amb això, que trist.

Hi han coses a debatre sobre les escoles, sobre el poble, i vosaltres perdeu el temps d'aquesta manera, però qui preteneu que us voti??

Preneu exemple d'altres blogs!!!i aneu per feina.

A tots els que administreu això us demanaria que diverses coses no les deixessiu publicar, perquè és molt trist, de veritat!!!

Visca Catalunya!!

Anònim ha dit...

No sóc ni d'un costat ni de l'altre jo sóc de casa meva, però crec que les opinions d'aquest blog són masa fortes.
La falta de respecte ja toca limits masa alts, crec que els administradors haurieu de fer quelcom. Es molt lleig. I crec que no s'ha de mofar de les desgràcies de ningú. Si va haver de viure en un hormanat prou pena te. Sigui com sigui.

Anònim ha dit...

Desde Miami muchas gracias a todos los voluntarios de Mont-roig (que fueron muchos) por hacer que tuvieramos una fiestas tan fantasticas. Os devemos una.

Anònim ha dit...

Al de les 17:32:

Com vols que aquesta colla posi pau en aquets bloc si son els unics que no paren de fotre merda a ERC. que es dediquin al seu partit i que treballin per guanyas la confiança de la gent que tenen cada energumen que costara agafar confiança.

Anònim ha dit...

claro ellos pueden decir lo que quieran quando ellos dejan a familias normales por el suelo quando ellos hijos muy gandules no tienen ni oficio ni beneficio creo que los que contestan son ellos mismos porque les duele mucho