23 de gen. 2009

MONT-ROIG ÉS CATALUNYA

El nostre Ajuntament és un desastre, amb un equip de govern interessat només en la patxanga comunicativa, en els sous seus i els dels seus, en fer un Ajuntament nou davant un poble i unes urbanitzacions cada dia més deixades de la mà de Déu, en qui dia passa any empeny, en dir que han fet el que ni han fet ni han pagat (Cap de Miami, nou vial de Mont-roig, ..). Tot s'acaba en uns mont-rogencs cada dia més desencitats i menys orgullosos de ser-ho.

Catalunya és també un desastre políticament parlant. Un president que només té paraules i cap fet rellevant, una oposició convergent més preocupada per tornar al poder que en sumar i fer pinya, una ERC que és més notícia per les ambaixades i els cotxes que per les necessitats urgents del nostre poble, una ICV cada dia més ridícula i esperpèntica i un PP a la deriva fent cursos d'espionatge i enyorant al gran Aznar. Tot s'acaba en uns catalans cada dia més desencitats i menys orgullosos de ser-ho.

Tant Mont-roig com Catalunya urgeixen un VIA FORA .. nova gent, jove, compromesa, patriota i desacomplexada.

Tant a Mont-roig com a Catalunya han d'apostar fort per la catarsi, per afrontar la crisi i l'atur imparables tot recuperant els valors de l'esforç, de la feina ben feta, del seny i la rauxsaL

Tant Catalunya com Mont-roig tenen al seu abast persones de gran valua, amb ideals, amb formació, amb experiència en gestió econòmica, que entenen la solidaritat com a puntal de la nostra societat

Reagrupament, les CUP, la Plataforma pel Dret a Decidir, Sobirania i Progrés, Lobby per la independència, Esquerra Independentista, .... i centenars i centenars de moviments que s'han creat darrerament són l'única alternativa davant la mediocritat regnants .. tant a Catalunya com a Mont-roig.

Nosaltres volem ser-hi, hi serem, com a reagrupats. Una opció més, no la única certament, però que ho deixarà ben clar a tothom, començant pels nostres, ERC, que o canvia de rumb (tant a Mont-roig com a Catalunya) o la patacada a les properes eleccions serà encara més monumental

I a l'ensems, o Mont-roig canvia de rumb o acabarem (si no ho hem fet ja) sent un trist poble dormitori, sense empreses ni serveis, sense futur.

I finalment, o Catalunya canvia de rumb o acabarà sent (si no ho és ja) una trista región de la sagrada e indivisible España que habla un extraño dialecto del castellano (Quim Monzó dixit).

MONT-ROIG és CATALUNYA, i són indestriables. I ara, més que mai, ens necessiten.

Col.lectiu VIA FORA

17 comentaris:

Anònim ha dit...

hola

Anònim ha dit...

¿voleu dir que no trespaseu la ratlla del codi étic d ERC, al criticar els vostres companys del equip de govern, tant del poble com de la generalitat?
¿hem teniu desconcertat ,no se si voleu que us expulsin del partit i si no es així, perquè no marxeu?
¿no us adoneu que per la majoria de la gent us veu com a companys de partit que están barallats i si no es poden arreglar entre ells com han d´arreglar el poble o el pais?
Potser espereu que el Carretero li doni per anar a la platja?, perque veig que aquest senyor es pasa els hiverns molt quietet a Puigcerda?

A veure si teniu el que cal i si tant estimeu al poble i al pais , hi ha altres formes que no cal ser militant d´ERC per demostrar-ho

A veure si de tant esperar se us pasará l´arroç.....

Anònim ha dit...

YA SALIÓ EL CODIGO ETICO OTRA VEZ...........SUERTE
MIAMI L. T.

Anònim ha dit...

Que el ayuntamiento es un desastre es el de ahora?, o es que lo ha sido siempre?, el cap no se quien lo paga pero alguien tendrá que hacer las gestiones para buscar la pasta, cosa que otro alcalde no hacia, y ya se que el cap es del anterior gobierno, pero son los mismos que han cambiado de puesto, no?, y Catalunya es un desastre políticamente desde que no gobierna CIU.(mi opinión, disculpen).
1. El ayuntamiento no se va a construir. (De momento).
2. Las urbanizaciones están así desde hace mucho tiempo, no le echemos la culpa a los de ahora ni a los de hace cuatro años, todos sabéis de quien es culpa de que todo este así.
3. A los mandatarios de nuestro municipio todavía no les habéis dado un voto de confianza para arreglar todo este desaguisado, que difícil lo tienen y tiempo necesitan.(Y DINERO QUE NO HAY).
4. Estamos de acuerdo que hay que hacer un gran esfuerzo para hacer o recuperar "la feina ben feta", pero lo de gente joven, comprometida, etc.., lo diréis por vuestro partido no?
5. La única alternativa para que?, para hacer lo que hacen todos cuando están en la poltrona.
6. Que en este municipio no haya futuro vuelvo a lo de antes, llevamos 20 años de atrasos y eso no se arregla en una candidatura, ni en la vuestra si ganáis las próximas y gobernáis durante más de 8 años.
Y 7.Colectiu VIA FORA, que tingueu molta sort.
UN AMIGO?.

Anònim ha dit...

sempre que es critica s'amenaça d'expulsió?

Als catolics critics amb l'església els amenanacen. a CiU un crític amb l'Estatut i amb Mas ha acabat sent cap de llista de les europees. A tot arreu hi han corrents critics amb els dirigents del propi partit. Amenaçeu d'expulsar-los enlloc d'amoinar-vos del que diuen.estic d'acord com a ex-votant que ERC no va enlloc, ni Catalunya tampoc.

Anònim ha dit...

Company:la ratlla del codi etic ia no s'ha sab on es , anivell del municipi tothom sab el varen fer per tal d'aconseguir el carrec per aoxo els va castigar amb la perdua de 400 vots ,com enels el poden aplicar uns mandataris qui no saben ni on es,tota la gent sab que estem afiliats al mateix partit, peri tene molt clar quie es el comportament de cadascun , a les pasedes eleccions ho baren demostrar. no esperem res de ningu tan sols cofiem amb el nostre treball i esfors , el Carretero es un mes de reagrupament i fa el que la majoria de reagrupats decideix.
sen militant d'ERC tambe es pot estimar al poble i el pais ho emb demostrat i o seguirem demostran , tenim molt clas quis els nostres objectius i et garanteixo que no ni sous ni carrecs , l'ajuntament nomes es un cami per acoseguir el que volem com es un Mont-roig prosper i tranquil, i una Catalunya forta e independent.

Anònim ha dit...

Com a membre de Reagrupament, vull dir que no se qui son aquesta gent que utilitzan la imatge d´En Carretero ens alliçonen en contra de l´actual equip de Govern i en alguns moments tambe en contra d´algun dels regidors i companys de partit.Soc Reagrupat i no tinc cap problema en treballar pel poble al costat dels regidors d´ERC, la legitimitat dels seus carrecs es conseqüència dels vots del poble. No es poden guanyar unes eleccions sense donar la cara, i vosaltres no la doneu.
No tots els Reagrupats pensen com vosaltres, i en Carretero ho sap.
Si us plau deixe-ho d´enganayar al poble.

Anònim ha dit...

hola company/nya,une petites aclaracions, per esbair els teus dubtes si es que en tens algun.
1º quina clase de reagrupat/ada est que no coneixes als companys del teu municipi, no sera que no els bols coneixer perque son un obstacle per la teva promocio personal
2º utilitzem l'imatge que creiem convenient utilitzar , no oblidis que alguns d'aquest reagrupats que dius no coneixer son fundados de "reagrupament"
3ºVas ferte militant perque es l'unica candidatura quet va incloure en la seve llista, daltres no t'avien aceptat.
4ºEn adonarte que no podies promocionarte dintre del partit vas apuntarte a reagrupament creien que aixi seria mes facil.
5º ningu pose en dubte la legitimitat dels regidors, sino la forma en que varen arribari, no es critique als regidors, sino la maner de governar, no oblidis que son carrecs publics i per tant criticables que per aixo estem amb democracia ( o no)
6º que et fa pensar que volem guanyar unes eleccions,nosaltres ia sabem el que es guanyarles i en tenim experiencia ¿pots dir tu el mateix?
7ºCom sabs el que pensen els reagrupats si no els coneixes , aquest reagrupat que tan anomenes sab de sobres el que pensem i perque o pensem.
8º qui enganya no es el que mes escriu o enrraona, sino el que mes amaga.
salutacions reagrupat/ada.

Anònim ha dit...

Al comentari número 7
sembla que mes que reagrupat es reagrupada, sembla que pertanys a l´executiva local d´ERC, sembla que fa uns anys vas sortir a una manifertació dient fill de puta al alcalde de Mont-roig i actual company teu a l´executiva, sembla que el cap del PP a Montroig, diu que et vas oferir per anar a la seva llista i no et va voler, sembla que et vas fer d´esquerra i nigú sap perqué , sembla que vas dient que a la política no hi cap l´etica ,i si ets reagrupada estic segur que ets un talp de no se qui...

¿qui enganya a qui...?
¿qui enganya al poble....?

Anònim ha dit...

Sembla, sembla, sembla.......
Es verdad que el Fermin no la quiso? Si/No, pero no sembla......?
Es verdad que quiere promocionarse, Si/No,pero no sembla.....?
Es verdad que le dijo "fill de P.t." al alcalde, Si/No, pero no sembla.......?
Sembla, sembla, sembla......
Senten campanes i no saben on!!!!!!
Talp? del Fermin? o potser del Morancho?no, no millor del Puigcercos?
No ofen qui vol si no qui pot, i vosaltres..............
Alguna pregunta mès?

Anònim ha dit...

Yo tambien soy de Reagrupament y de algunos me han hablado muy mal, hay uno que vive de una concesión a dedo, otorgada por el ayuntamiento, seguramente de cuando el estaba dentro.
Sr. alcalde para cuando tendremos todos los ciudadanos de Mont-roig el mismo derecho para optar a las concesiones de los "xiringuitos de las playas"?, este mismo luego se permite el lujo de hablar de etica i valores morales.
Un Reagrupado al que el ayuntamiento mantiene un privilegio, lo sabe el Sr. Carretero?
Fora privilegis, Visca Catalunya!!!

Anònim ha dit...

Soy vecino de la presidenta de la urbanización donde vivo, ha tabajado y trabaja para mas de 600 familias sin cobrar nunca ni un euro, y los Reagrupados donde estaban cuando estas familias tenian problemas? Si el 90% de estas familias votaran, hoy ERC tendria la Alcaldia.
Y otra cosa el Sr. Albert Pereira tambien miembro de Reagrupament no tiene palabra, gano por unos 12 votos, hoy no ganaria ni por uno.
Asi que si esto es todo lo que sabeis hacer, lo teneis claro.

Anònim ha dit...

Nens i nenes : tot això que exposeu no té res a veure amb l'escrit i el que s'hi comenta. Deixeu els temes personals i critiqueu actuacions polítiques exclusivament, que a la resta no ens interessen per res.

Un membre del col.lectiu VIA FORA signant de l'escrit i de comú acord amb tota la resta dels membres.

Anònim ha dit...

tú mateix/a dius " te han hablado muy mal".
Demostres que la teva funció no és altra que fer "ressò" del que diuen altres. Sí t'han dit, vol dir que no saps, potser no fa gaire que hi ets.
L'atreviment emprat en els teus comentaris, es fonamenta en la més profunda de les ignoràncies i en diu molt de tú i de la teva manera de fer.
No soc qui per donar consells, però si per dir veritats viscudes. Sembla que no t'agrada el que diuen els reagrupats, donç a mi sí.
No pensis pas, que t'has de quedar necessariament si tú no vols
Pel que has pogut escoltar, hauràs comprovat que entre els "teus" ,si és que en tens, n'hi ha molts com tú i també de pitjors.
Resta tranquil/a, d'allà on has vingut no et poden pas trovar a fatar.
Un que primer calla, després comprova i no sempre en fa "ressò".
fins aviat

Anònim ha dit...

I com Mont-roig, tambè es Catalunya, cal complir la llei.....
Mossegar la ma que et dona de menjar, no es molt intel.ligent que diguem....
Sres. d´ERC exigeixin al Sr. Alcalde la convocatoria de "Concurs Public per als xiringuitos de la platja" ja!!!

Anònim ha dit...

Al comentari Anònim del 27 / gener / 2009 11:56


no sóc ni agrupat ni reagrupat, ni estic d'acord que alguns comentaristes, pretenguin que d'altres facin coses, que poden fer ells mateixos.
Podeu fer batusa de les vostres diferències al msn de hot mail. Així de simple.

Felicitats al autor de "MONT-ROIG ÉS CATALUNYA"

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!