31 de des. 2008

LLIBERTAT D'EXPRESIO

BÚSTIA
ANONIMAT ALS BLOGS...
Ves per on, amb l'arribada d'Internet, benvinguda sigui hem creat, de retruc, una nova casta d'éssers virtuals camuflats rere aquesta nova tecnologia.
Els fòrums de discussió que la Xarxa prometia que havia d'ésser un mitjà revolucionari de participació ciutadana s'ha convertit, amb el temps, en una cova dels sesense nom, dels àlies, dels anònims i sempre dins el protectorat dels covards, que poden engegar qualsevol disbarat, mentida, mitja veritat i aberració, sense temor a quedar en ridícul, ni en un mentider; i el que es pitjor: sense donar la cara, ni aportant proves, ni demostrant res del que vomiten i pengen al blog. Evidenment, no perlo de tots sinó només dels qui se sentin al.ludits
Hi ha el missatge, però no l'autor, tiren la pedra i amaguen la mà. El noms i els renoms amb els quals signen els ha donat una inmunitat i una impunitat que poden transformar aquests espais de debat i reflexió públics en veritables abocadors d'escombraries per a xenòfobs maquillats, salva-patries mesianics, decidits a vomitar les seves misèries ideològiques fustrans, politiques i personals i, per més inri, amb una bona dosi de faltes d'ortografia i sintaxi. Poc inporta el què, l'important és contr qui: això si, sempre d'incògnit i sense donar la cara. Com correspon a un/a covard/a. Per molt anys.
Miquel Anguera "Beatet", nvbre. 2008
PUBLICAT PER LA REVISTA "RESSÒ MONT-ROGENC" Nº 108, PAG 46.

39 comentaris:

Miamimemata 2.0 ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

La veritat és que hi ha gent que no té vergonya ... Val més un anònim que digui la veritat que no pas un que posa el nom i es fa un tip de mentir.

Anònim ha dit...

Al Sr. regidor: " felicitats" ha descrit la seva personalitat de forma mol acurada.
"beatet" disculpa les faltes d'ortografia.

Anònim ha dit...

"Beatet" la paraula "mesianics" va amb dues eses.

Anònim ha dit...

Com diu el Sr.Anguera que hem creat de retruc una nova casta d'essers virtuals camuflats...etc
Doncs camuflat tambe es ell, porta la camisa ERC i es de pensament i fets de la dreta catalana.
salut
MX3

Anònim ha dit...

Güai chicotet no tingueses temor!
He demanat al consistori que amplie les llinçensies de taxi tant com conviga a la ploblació, man promes ferte encarregat de distribuirles entre els sintaxi, chicotet, quina sort fariem tots plegats que t'ortogaren el titol de " cruzado " o creuat per defensar la cobardia d'escriure en un blogg amb noms i renoms, que t'has cregut que seras el martir de la cultura local! per identificarte, les "mariquites" estan totes identificaes pels seus colors, si es " mariquita " i besten al partit que et correspon!
LO DESLLIÇENCIAT
PD: Perdona les faltes d'ortografia nomès viatjo amb serveis publics, no hagafo mai el taxi!

Anònim ha dit...

Sr. "beatet": que facil es vomitar insults i falsetats a tort i a dret des d'una publicaciò, de la qual est amo i senyor,sabs molt be que aquest escrit firmat per quelcom no agues estat publicat,com ha regidor de benestar social representes un municipi, per tant deus una disculpa a tots els blogers en general, pel be de tots espero veurela publicada el mes aviat posible, dimiteix de tots els carrecs publics que tents, es indigne de representar un municipi.

Anònim ha dit...

Algu pot informar quin tipus de revista es "RESSO MONT-ROGENC" gracies

Anònim ha dit...

Potser l'aludit ha sigut vosté en algun moment sr Beatet. Tota la vida siguent de convergència i ara resutarà que és mes d'esquerres que ningú.
En referència a les faltes ortografiques, tots no hem tingut la gran sort d'estudiar tant i tant com vosté.
I si sóc un anònim més o bé un alies, sóc ni signo com vull la llibertat d'expressió és lliure en aquests blogs no com a la seva estimada revista que cada vegada val menos i això que sóc soci de l'associació, però hem semble que per poc temps.

Anònim ha dit...

Algu pot rekordar si l'ull de poll anava signat?

Anònim ha dit...

Companys f/m ( femelles i mascles)
Aquest "PAIO" que penja un escrit a la "revista RESSO" vomitant merda, contra la gent que escriu comentaris sense donar-se a coneixer.
Aquesta "revista RESSO" de la que n'ha sigut i n'es l'AMO i n'ha decidit i decideix que es publica i que no.
Aquesta "REVISTA" es i ha estat financiada, no pas pel "PAIO" ni pel seu sequici de pica-esquenes, sino pels diners publics, que son de tothom, anonim o no.
Aquesta "REVISTA RESSO" no es pas culpable de la pràctica tendenciosa dels responsables "amateurs" de redacció.
Aquest "PAIO" escriu en català sense faltes, gràcies a l'ensenyament en català rebut al seminari, en temps de màxima repressió envers el català a l'ensenyança pùblica.
Al nostre poble com a tot arreu, es feien colectes especials a l'esglèsia mitjançant els donatius ANÒNIMS per tal d'ajudar economicament als nostres seminaristes, "PAIO" inclòs.
Els que han descovert com ets realment, ja no son al teu costat i els que hi queden, sens dupte, encara no t'han patit o son com tu.
Altres anonims han demanat en els seus posts que pleguis, per motius diversos, dels teus carrecs publics. JO personalment i en format totalment ANONIM crec que no hauries de plegar a demanda d'altri, però sí podries mirar dins teu, com feieu al seminari, i si un cop analitzada la teva trajectoria per la vida publica, penses que cal continuar, voldra dir, que l'AMO dels teus actes no ets pas TU pobre masover.
Segurament per al nostre municipi hagues sigut millor que "AQUEST PAIO" no tingues el titol de "capella reventat" i s'hagues dedicat a confesar pecats.
Qui sap, potser encara ho fara.

Anònim ha dit...

Lull de poll signat?

potser ho sap lo "BEATET", no?

Miamimemata 2.0 ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

De lo que nos enteramos algunos....para que luego digan que los mensajes anónimos no son útiles.
Me parece un buen invento para la libertad de expresión.Si no fuera por los blogs nunca nos enterariamos de ciertas cosas.Solo pido que seamos rigurosos para ser útiles.

Anònim ha dit...

Al poble es diu, 'Qui no vulgui pols que no vagi a l'era' i 'Tothom recull el que ha sembrat'
I en castella 'que se aplique al cuento'

Anònim ha dit...

L'altre dia vaig llegir l'article al Ressò, i he de dir que no comparteixo en absolut el que diu l'article, i gràcies a la polèmica oberta en aquest blog he tornat a llegir-lo per poder abstreure si més no un anàlisi de tot allò que anomenem perque queda bé, però que estem molt lluny de portar-ho a la pràctica. He de dir que ideologia no en falta, però sí coherència, valors, principis...per portar a terme accions que beneficien els interessos col.lectius i no els individuals de cadascú.
No és exclusiva dels blogs vomitar mentides, disbarats, falses etiquetes, titllar a algú d'una manera sense conèixer a la persona, les accions les porten a terme persones tan les bones com les dolentes i no el mitjà.

Enhorabona pel blog dels reagrupats de Mont-roig, que espero desenvolupin la democràcia participativa i la unió del nostre poble.

Per la meva llibertat de decidir signo de manera anònima.

Anònim ha dit...

LA XOCOLATA DEL LLORO!
El Miquel Anguera es fa l'ofes, i asegura que la victoria dels sense nom (blogaires anonims), es poca cosa per al seu ego, ell esta per damunt del anonimat.
Si continua amb aquesta marxa en quansevol moment, el clero el podra afegir a la llista dels "beatificats".
Amb aquest ambient parlar se salva patries i altres foteses i es una frivolitat, de fet es un judici temerari, un pronostic arriscat.
L'escrit del Miquel, no pasara a la posteritat, les paraules emprades per fer les frases son pesimistes com correspon a un bon conservador, son paraules i frases que semblen sucar en alguna xocolata desfeta, amarga i sense sucre.
Miquel aprofitat de la revista que tu domines, ara es la teva hora, la de treure fel per la boca.
Ho sento per tu company, perque acabaras passant per la historia municipal com un exotisme.
LO CODUL
PD: TU QUE DEUS TENIR EL GRAU C DE CATALÀ, JA CORRETJIRAS LES FALTES I ELS ACCENTS, PERQUÈ M'HE TOBAT "SINTAXI"!!!
APA SIAU

Anònim ha dit...

Al sr. regidor , autor de l'escrit
a la revista RESSO MONT-ROGENC :
Durant la seva llarga estada a l'Ajuntament local ( 12 anys) voste sera el politic que mes sobrenoms haura acumulat.
Primer mandat 1999-2003.
EL BREU
el seu mandat va durar tan sols 69 dies. va ser destituit per una mocio de censura.
Segon mandat 2003-2007.
L'IGNORANT
sempre quan se li preguntaven coses la gent del carrer , la seva resposta era " no ho se aixo no ho porto io.
Tercer mandat 2007-2011.
L'EMPLEAT MUNICIPAL
tothom coneix els motius per als quals es va tornar a presentar.
Pel be del municipi ,esperem i desitgem que aquest sigui el penultim sobrenom que li posin , perque l'ultim sha la guanyat a pols.
L'IGNORAT.
Sr. regidor contem els dies que faltem per acabar aquest mandat.

Anònim ha dit...

Ja,ja,ja, reagrupament es dedicara a publicar les opinions personals dels regidors de Mont-roig? I en Carretero ho sap?
Que si monjo, que si beatet, je,je,je, Reagrupament no es mereix això, de ser un corrent critic dins d´ERC ara es un moviment "Cutre", llastima d´En Carretero, amb amics aixi qui vol enemics?
Per cert, Reagrupats, en les properes eleccions demanare-ho el vot per CiU, com vare-ho fer en les passades municipals? En nom de Reagrupament?

Anònim ha dit...

Home,

Les opinions són lliures i les que es deixen al blog en cap cas són la posició del grup sino a títol personal. Heus aquí la gràcia d'un blog. Sóc reagrupat i no comparteixo algunes de les opinions expresades. En canvi m'identifico plenament amb la filosofia del blog i amb el posicionament de reagrupament.

En definitiva, em sembla que el teu comentari és també molt subjectiu (també en això de demanar el vot a CiU, la qual cosa mai el reagrupament ho ha fet com a grup i tinc els meus dubtes que ho hagi fet algú a títol personal). Tanmateix, el que compta és que es pot opinar de forma lliure, anònima, crítica, transversal .. i aquests sí que són valors de Reagrupament.

Anònim ha dit...

anonim del 13 de gener 2009 12:12
Et dire qui dins el reagrupats tothom pot dir el que vol quan vol i de la manera que vol, i tots i cadascun de nosaltres es respnsable de les seves paraules i dels seus fets ,io tambe soc reagrupat i mai he tingut que preguntar el que puc dir i quant o puc dir. en quant a demanar el vot, el teu cap s'enfadara si llances acusacions falses en anonim, la veritat es que pots demanar el vot per qui vulguis, que clar que no el podras demanar per tu.

Anònim ha dit...

Ara resulta que a reagrupats també hi ha gent anónima com la majoria de nosaltres i que el senyor regidor defineix com tots ja sabem en el seu escrit

Anònim ha dit...

perdoneu, pero nomes vull dir que els amos d'ERC, a tots els nivells, no estan pas reagrupats, donç es clar que som gent normal i no tenim el cul de ningu devant la nostra cara, el d'en CARRETERO tampoc, ell no en vol de llepa-culs. Bon any a tothom!!!

Anònim ha dit...

al post 13 / gener / 2009 16:01 tambe anonim, segurament autoritzat/da pel SR. REGIDOR, com ell/a l'anomena, cal que recordis que aci diem que, de porc i senyor en cal vindre de mena. Au donç, ja ho saps masoveret/a del masover.

Anònim ha dit...

El regidor signa amb nom i cognoms,vosaltres sou anonims, diferencies, per a mi clares molt clares, la primera es la de la valentia,valentia que vosaltres no teni-ho, de qui teniu por Reagrupats de Mont-roig? de les vostres mentides? i vergonya, teni-ho vergonya?
Pregunto, Reagrupament demanara el vot per CiU com vare-ho fer vosaltres les passades Municipals?
Si utilitzeu el logo i la pàgina de Reagrupament, automaticament els vostres escrits esdevenent opinions de Reagrupament, quins carrecs teni-ho dins de Reagrupament? Reagrupament compta amb voslatres, a part del vot vull dir, per alguna cosa?
Ni els "oficialistes" d´ERC ni els Reagrupats, os tenen en compte, ja,ja,ja... os queden les Cups....!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Anonim del 15 de gener 10:59.
Aixo que dius se ta acorruegut a tu solet, o tu han dictac.
Es molt facil escriure amb noms i cognoms en una publicacio que es de la teva propietat, on no es permet cap tipus de publicacio contraria al teu interes , encara que vagi signada amb noms i cognoms.
la tecnica del astrus amagar el cap sota terra,culpar al reagrupats d'un fracas electoral es molt facil, seria millor que primer et miresis al mirall , i despres miresis el teu entorn alli trobaras la causa del fracas.
Quina clase de politic es aquell que es permet el luxe de despreciar a un grup de persones que poden ferli perdre el 40% del vots, humilitat company i reconeixemen de culpa quedaries mes creible.
En quan a reagrupament dos coses.
1º tenim plena llibertat de expersar el creiem convenient , som responsables de les nostres propies paraules i no ens fa cap falta l'autoritzacio de ningu (pots dir tu el mateix)
2º ni necesitem ni volem cap carrec ni dins ni fora del partit ens savem valdre nosaltres solets , que potser no t'an volgut a tu.
io al igual que tu firmo com anonim . salut i republica

Anònim ha dit...

Els estatuts de l'associacio de veins, manifesten que la seva activitat es unicament cultural, la revista RESSO MONTROGENC es una publicacio de l'assiciacio, per tant es regeix pels mateixos estatuts, ¿hon es la cultura en aquest escrit ? ¿ es que a "l'amo" tot li esta permes ?
Aclarasions sisplau.

Anònim ha dit...

Al anonimo del 15 de enero a las 10:59 :
Loa partidos politicoa al igual que la mairoia de sociedades se rigen por unos estatutos y unas pautas de comportamiento lamados "codigo etico" que obligan por igual a toda la militancia , si como tu dices militantes del partido, por la razon que fuera , pidieron el voto para otro partido, en la localidad donde se presentaba tu partdo, ello es constituvo de falta muy grave con la correspondienta apertura de un expediente i la expulsion del partido.debes presentar la correspondiente denuncia ya que les acusas de falta muy grave, de lo contrario quedara muy claro de que hablas por hablar y dejaras de tener credibiladad , entonces quedara muy claro , que el articulo del Sr. concejal iva especialmente dedicado a ti
Buenos dias.

Anònim ha dit...

Autor d'aquest darrer escrit: més clar l'aigua! .. no ho hagues expresat millor ni que ho hagués intentat mil vegades.

D'altra banda, no trobes molt estrany que 4 arreplegats siguin capaços de convèncer a més de 400 persones per a que no votin al alcalde!!!

Anònim ha dit...

al bloguer/a del post 15 / gener / 2009 10:59

els teus comentaris deixen entreveure el teu posicionament DUAL dins ERC. Segurament ets un talp "oficialista" com dius tu i tufeiges a rebotat de CiU o "quizás" del PP, per no perdre pistonada de poder.
Tan hi fa qui ets, si la meva percepció es acertada, no ens cal patir. Si en els altres partits no has aconseguit els teus proposit, a ERC tampoc ho farás.
Salut i republica lliure de talps.

Anònim ha dit...

http://www.reagrupament.cat/novaweb/index.php?option=com_content&task=view&id=625&Itemid=29

je,je,je..................

Anònim ha dit...

Anonim 15/01/09, 16:26
A ver "anonimus" i botiflers varis!!!!!
Puestos a demostrar, que demuestren ellos que el "regidor" es propietario de la revista "Resso".
Que demuestren ellos que el Ayuntamiento esta de acuerdo en suprimir servicios del Cap.
Y que decir de toda la mierda que escupen por la boca? eso es libertad de expresion?
Eso es utilizar un medio publico par sin dar su nombre, difamar y calumniar a una persona.
Eso, a mi parecer, es lo que queria decir el regidor de turno.
Que atrevida que es la ignorancia.

Anònim ha dit...

lA IGNORANCIA ES MUY ATRAVIDA, MAS LO ES LA MALA INTENCION, APRENDE A LEER, Y SI QUIERES INTERPRETAR DEDICATE AL TEATRO , COM INVENTOR NO TIENES FUTURO.

Anònim ha dit...

mitjà public??? difamar ?? dissolució versus fusió ... es tant senzill conèixer la veritat!!

Anònim ha dit...

Anonim 15/01/09 16:26
Quando se dice que el regidor es el amo de la revista Resso , es porque es el fundador , no se publica nigun escrito que no pase por sus manos , y no se permite la publicacion de ningun escrito que vaya en su contra.
En ninguna parte se ha dicho o escrito que el ayuntamiento este de acuerdo en suprimir servicios del Cap, eso es pura invencion tuya,por lo visto no tienes argumentos y te los inventas. Lo que si es cierto que muchas veces para vestir a un santo ay que desnudar a otro, lo que se pide es que se este alerta por quien corresponda para evitarlo.
Los museos i bibliotecas estan llenos de obras fomosas firmadas por anonimos ,¿esos tambien son anonimus y botiflers?
Tu tambien estas utilizando un medio publico como anonimo ,usando palabras de dudoso buen gusto
Eso es alo que se referia el concejal.
Mas ignorante que el que no sabe , es el que no quiere saber.

Anònim ha dit...

ANONIMOS VARIOS......CON EL CODIGO ETICO LO ARREGLAIS TODO,EN POLITICA NO HAY.
MIAMI LIBRE Y TROPICAL

Anònim ha dit...

El que calla otorga, ya que ni el regidor se atreve a decir esta boca es mia, ni la redactora de la revista tampoco aparece ¿ sera verdad lo de la propiedad de la revista.

Anònim ha dit...

mare de deu!

Anònim ha dit...

Miquel, estis segur que aquesta mala baba que tragines no l´as mamat a casa teva, deu ser producte de algun curset dels que tan te agraden.
Com es poseble que digis als teus convilatans salva-patries mesianics , abocadors de escombraries, xenófobs que poden engegar cualsevol disbarat, mentidés per dir mitges veritats i aberracions sense demostrar res del que vomiten.
Miquel despertat de aquest mal son posat devan de un miral i veurás un rostre crispat, messianaic, un salva-municipis decidit a vomitar les frustacions i personals polítiques ideológiques.
Miquel despertat ets un embustero!, vares concorre a les pasades municipals, per imperatiu de la cupula del "clan de la avellana", ets un massover, un llepafils( aprenent de sastre), mostra la carta en la que demanes a la executiva local poder ser PRECCANDIDAT, amb les firmes corresponents que te avalin¿ no la tens?, et varen nombrar candidat a dit desde el "clan", bùscala, busca, no la trobarás, veres traicionar als teus conpanys de la executivs local i a la resta de militans,te agradi o no aqueta es la veritat, de totes maneres si la tens "la carta" la fas pública aqui mateix, no esperis el próxim número del ressó, demostra la teva solidesa democrática, demostra a tots els convilatans que no ETS UN MENTIDER, que vares ser elegit precandidat per la executiva local del teu partit( repasat el reglament "Eleccions municipals 2007).
En definitiva Miquel, la cova dels sense nom com tu dius a canviat de denominació, ara tu ets el titular de la cova dels mentiders , plega de la politica, ETS UN MENTIDER.

LO CODOL